Saturday, 7 January 2012

JANGGAL ..ERR '

asalamualaikum ..
hye korang .. mcm mne sekolh ?? okie tak ? insyallah okie kan .. tapi lain pula aku .. aku kan SPM CANDIDATE .. so rse takot + janggal pon ade ..aku selalu fikir , betul kew aku nie da form 5 ..akan menduduki SPM . ohh ! mmg tak percaya .. aku sebenarnya tak yakin laa pada diri sendiri .. okie .. aku akui , aku mmg MALAS .. malas nak bce buku , malas nak buat latihan .. lagi satu aku rse mcm mse yang ade dalam bape bulan nie, mcm tak ckop untuk aku nak ulangkaji bab2 form 4 ..aku cakap cm nie sbb aku msok form 5 nie pon , da byak keja aku kena buat ..  kalo nak ikotkan , siyez aku mmg banyak main time form 4 .. tgok la result aku akhir tahun ..terokk .. !! sometime uh rse tension pon ade. .tapi nie semua lumrah hidop ..so aku kena troskan .. sbb makin lame, umur kita semakin meningkat .. bukan menurun , and aku rse mse pon takkan bole berputar balikk.. betul tak .. ?

okie .. kadang2 uh aku fikir gak,if suatu hari nanti aku tak dapat nak buat ibu and papa happy ..aku teringin sgt nak buat ibu and papa happy.. especially ibu ..i hope one day impian aku menjadi kenyataan .. amin .. setiap kali aku nak tido , mesti aku fikir pasal ibu and papa.. after nangis .. herm .. :'(  

YA ALLAH .. AKU MOHON PETUNJUK DARI MU .. SESUNGGUHNYA AKU ADALAH HAMBA MU YANG LEMAH .. AMIN YA RABBALALAMIN ..


tengs for reading BELLA PUNYE CERITA <3

2 comments:

e-lyana said...

aish, dear, dunt be sad :)

akak pown study last2 minit jewp, tapi, alhamdulillah, result cemerlang lorh ;)

jgn stress2, study leklok ek :D

cik bella said...

okie akk .. insyallah ..
tengs yup ..:)