Friday, 11 May 2012

FRUST dohh ! damn it !

ASSALAMUALAIKUM


hyee peeps ! betul laa cakap orang , hidup nie penuh dengan ujian rite ? hmm , penuh dengan hikmah . so , kena banyak bersabar  jee .hmm , mood aku sedih skrang , ehhh ! sedih kee ? haha . sikit la tak banyak , 30 % jee . okay ! 

by the way , aku dah SINGLE MINGLE . TITIK ! haha . hmm . uh frust uhh . huh ! jantan tak guna . macam tu laa . tak boleh ke nak hargai perempuan sikit . ? haa ? ! nak perempuan je hargai kau . ? ! huh ! memang tak laa ! ceh ! depan aku baik jee . tak de yang lain laa. blablablabla . " ORANG SAYANG DIA JE " . haktuih ! blah la weyy ! benci kau . macam uh syg aku . tolong la faham weyhh !

tapi serious laa aku cakap , aku SAYANG kau . tapi aku TAK CINTA kau ! faham . sebab uh kalau kau pergi dalam hidup aku pun , aku tak kesah . bagi aku dalam dunia nie . bukan kau je yang ada . ramai lagi lelaki lain . yang baik dari kauu !! faham !

p/s : kau terasa ?! memang aku cer pasal kau pun ! argghhhh !   



mood : tak baikk :|

2 comments:

Nurammarlinanasir said...

hoi... sedih? hahaha.Relax lah.. Maybe ada hikmah ..Fokus Spm dulu. Lpas spm baru KITA cariq okay? hee.. Give me super 10. KITA SINGLE +MINGLE.

cik bella said...

hahaha . okay sayang . saya memerlukan nasihat anda . pliss help me ? hurm .